URGENT

Aparatós accident de trànsit entre una furgoneta i un tràiler a PLF.

Compartiu aquesta història
 

Ahir a 2/4 de 7 de la tarda es va produir un espectacular accident de trànsit a la carretera que uneix PLF amb Blanes, prop dels semàfors d’entrada al nostre municipi.

Segons han explicat fonts policials, l’accident es va produir quan un camió de gran tonatge sortia d’una de les empreses situades a peu de la carretera B682 en direcció a Blanes.

El conductor no va calcular bé el temps o no va observar que en direcció contrària, és a dir en sentit Malgrat de Mar, circulava una furgoneta, que va acabar impactant contra el remolc del camió, que anava descarregat.

Estat de la cabina de la furgoneta després de l'accident

Tot i la frenada del vehicle lleuger, l’impacte contra el camió va provocar que la cabina de la furgoneta quedés deformada, atrapant a dins el seu conductor.

Tot i l’impacte, el conductor de la furgoneta, que va ser rescatat per la Policia Local i per altres conductors, no va patir greus ferides, tot i que va ser traslladat a l’hospital per a una completa exploració. El conductor del tràiler va sortir il·lès de l’accident.

El sinistre va mobilitzar 2 dotacions dels bombers, 2 ambulàncies, i a la policia local i mossos d’esquadra.

L’accident va provocar problemes de trànsit durant uns minuts a la via, fins que es va poder donar pas alternatiu i es van retirar els vehicles implicats.

No va ser l’únic accident de trànsit ahir a PLF. De fet, la mateixa via va registrar al migdia un altre accident entre dues motociclistes que es van picar per darrera, sense ferits i cap a les 6 de la tarda un camió que treballa en el moviment de terra proper a la sortida de l’autopista a PLF va bolcar sense provocar ferits.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics