7a victòria consecutiva del sènior femení de bàsquet de PLF.

Encara no coneixen què és perdre en aquesta campanya, i amb la nova victòria es tornen a situar a la part alta de la classificació. Actualment són segones empatades a victòries amb les primeres.

Aquesta setmana les noies del PLF no han tingut problemes per imposar-se al Bescanó per un contundent 64 a 34, 30 punts a munt pel sènior femení local, que la propera setmana jugarà a la pista del Quart. Les gironines són ara les 8a classificades.

Aquest inici de temporada de les noies és el millor dels últims anys. L’any passat en les 7 primeres jornades havien encadenat 6 victòries consecutives, com enguany, però ja havien perdut 1 partit.

Els noi, en canvi, s’han mostrat més irregulars i dels 10 partits que ha jugat fins ara, n’ha guanyat 4 i n’ha perdut 6, l’últim aquest cap de setmana al Palauet contra el Lloret. La derrota, però, ha estat ajustada i els lloretencs es van endur la victòria per només 4 punts; 56 a 60.

El júnior palafollenc continua coer després de perdre a casa de l’Hostalric, 93 a 25.

El cadet masculí va esgarrapar una victòria a casa contra el Quart per 78 a 70. Aquesta victòria fa que siguin 10s a la taula. La setmana que ve jugaran contra el Llagostera.

El cadet femení, en canvi, no va poder guanyar el seu partit contra el Calonge; 56 a 65. Les noies són 13s a la taula i la setmana que ve visitaran la pista del St. Feliu.