radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Inici » La campanya electoral portarà a l’expresident Jordi Pujol a PLF.

La campanya electoral portarà a l’expresident Jordi Pujol a PLF.

Política

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1367 0

 

Aquesta passada mitjanit s’ha donat el tret de sortida a la campanya electoral dels comicis al Parlament de Catalunya del proper 28 de novembre.

Els partits tenen a partir d’ara 15 dies per demanar el vot als electors en les que es preveuen una de les eleccions catalanes amb menys participació de la democràcia.

Com és habitual els partits concentren els seus esforços en convèncer als ciutadans i despleguen tots els efectius possibles. D’aquesta manera seran molts els actes polítics que es desenvoluparan arreu del país.

CiU ha preparat diferents actes al nostre poble. Diumenge al migdia, l’expresident Jordi Pujol visitarà el mercat de Tordera i després prendrà un vermut popular a St Genís de PLF, en un acte obert a tothom que començarà a la 1 del migdia. La visita de Pujol s’emmarca en la campanya electoral pel que s’espera que Pujol faci una breu xerrada als assistents, abans de dinar, en petit comité amb militants i simpatitzants de PLF.

La federació nacionalista, que parteix amb avantatge a les enquestes preelectorals, també organitzarà a PLF una pujada en globus aerostàtic, prepararà un bus per anar a un míting BCN i muntarà durant una jornada una carpa explicativa del programa electoral.

El PP va muntar la passada setmana, encara en precampanya, una carpa prop del mercat setmanal per apropar les propostes de la candidata a la presidència de la Generalitat, la blanenca Alícia Sánchez Camacho.

La resta de formacions polítiques no han avançat actes al nostre poble en relació a la campanya electoral de les eleccions catalanes.

Els principals cartells electorals. FOTO: RAC1

Ara fa 4 anys, CiU va guanyar les eleccions a PLF, amb un centenar més de vots que els socialistes, en uns comicis en els que van participar el 51.6% dels palafollencs amb dret a vot. Aquest percentatge de participació ha estat el més baix registrat mai al nostre poble en les 8 eleccions catalanes anteriors.