radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Inici » Dilluns comencen els descomptes a l’autopista del Maresme.

Dilluns comencen els descomptes a l’autopista del Maresme.

COMPARTEIX-HO
, / 1529 0

Ahir sortia publicat al Diaro Ofial de la Generalitat l’acord de govern que preveu bonificacions al peatge de Vilassar de Mar.

A partir de dilluns es començaran a aplicar aquests descomptes, que en un primer moment, només bonificaran als vehicles que circulin més de 16 vegades al mes. Aquest trànsit mínim, que comportarà un 25% de descompte, es controlarà a través del Teletac que cal tenir contractat per rebre les bonificacions.

Més endavant, quan estigui a punt la tecnologia necessària, els descomptes s’ampliaran pels vehicles amb alta ocupació, és a dir, amb més de 3 persones i també pels que emetin ments CO2. Aquests descomptes van lligats a la construcció de la Ronda del Baix Maresme, entre BCN i Mataró. Mentre avancin aquestes obres s’ampliaran els descomptes que en alguns casos poden arribar al 100% del peatge de Vilassar. Al web de la ràdio podeu consultar la taula de descomptes.