radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Divendres, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDivendres, 19:30-20:00
Inici » Un incendi crema una planta baixa a Malgrat de Mar.

Un incendi crema una planta baixa a Malgrat de Mar.

COMPARTEIX-HO
, / 674 0

 

Les flames han calcinat totalment aquest diumenge a la matinada una planta baixa a Malgrat de Mar, segons han informat els Bombers de la Generalitat. El foc s’ha produït al voltant de tres quarts de sis de la matinada en una planta baixa del carrer Passada, número 86. Els veïns de l’edifici, de planta baixa i primera planta, han pogut sortir pel seu propi peu i cap ha resultat ferit. Fins al lloc de l’incendi, els Bombers de la Generalitat han desplaçat tres dotacions, que han hagut de revisar el sostre de l’immoble perquè ha resultat afectat.

acn