URGENT

Iniciativa per reactivar Caritas a PLF.

Compartiu aquesta història

 

Davant la conjuntura de crisi i la seva traducció en el benestar de moltes famílies del nostre municipi , un grup de palafollencs s’ha mobilitzat per tal de reactivar el grup de Caritas a la localitat.

La intenció és poder canalitzar des d’aquesta entitat local les ajudes a les famílies que ho estiguin passant malament.

Per tal d’engegar Caritas a PLF aquesta tarda hi ha una reunió a la rectoria de PLF, al carrer Francesc Macià de PLF, a ¼ de 6 de la tarda.

A PLF ja existia l’entitat, vinculada a l’església catòlica, però feia uns anys que es mantenia inactiva per falta de membres. Ara la intenció és poder reactivar-la quan els efectes de la crisi econòmica són més evidents. Bartolo Zarza és un dels impulsor de Caritas i explica quina és la situació d’alguns palafollencs per culpa de la crisi.

Ara com ara el grup impulsor ja suma 5 persones, però calen més voluntaris per poder tirar endavant les iniciatives solidàries.

Segons Zarza, un cop es tingui un grup consolidat, es buscarà el suport de l’Ajuntament per aconseguir un local on poder desenvolupar les seves tasques. A més Caritas treballarà colze a colze amb el departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de PLF, qui derivarà les famílies més necessitades cap a Caritas.

A municipis com Malgrat, Pineda o Blanes, Caritas és un element clau de suport a famílies necessitades en èpoques de crisi com l’actual.

La reunió serà a ¼ de 6 de la tarda a la rectoria de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics