URGENT

Una 50a de persones comencen els estudis per preparar les proves del graduat i d’accés a Grau Superior.

Compartiu aquesta història

Dilluns passat van començar a PLF les classes de preparació per tal de superar d’una banda les proves de Graduat d’Educació Secundària i per l’altre les proves que donen accés a cursar Graus Superiors.

El títol de graduat en secundària és equivalent a l’ESO i és el títol que substitueix el graduat escolar. En aquests estudis s’hi han matriculat 30 alumnes que assistiran a classe cada dia, entre setmana, de 6 a 10 del vespre fins al maig, quan es faran les proves per aconseguir el títol.

També al maig es faran les proves per poder accedir als graus superiors. Per preparar aquestes proves hi ha 23 alumnes que s’han matriculat a un curs que es farà durant 2 hores diàries fins el maig.

Aquests cursos, on hi poden prendre-hi part alumnes amb més de 19 anys, costen entre 100 i 120€ cada trimestre de curs i preparen als alumnes per poder superar aquestes proves.

Els cursos coordinats per l’Escola d’Adults de PLF, han tingut molt bona acceptació i de fet mantenen llista d’espera.

Amb la crisi econòmica són moltes les persones que han vist la tornada als estudis com una opció per aconseguir millorar la seva situació laboral.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics