URGENT

Detenen a 3 joves acusats de robar cable de coure de les obres

Compartiu aquesta història

 

Els Mossos van detenir a principis de mes a 3 joves d’entre 19 i 34 anys i veïns de Pineda, Canet i Caldes d’Estrac, com a presumptes autors d’un robatori amb força.

Els mossos van ser alertat de la presència d’un vehicle sospitós en unes obres pròximes a la desalinitzadora de Blanes. Un cop hi van arribar van localitzar una furgoneta oberta i amb la part posterior carregada de cable de coure. Els agents van suspitar que el vehicle podria haver estat robat.

 Hores més tard els mossos van veure un turisme ocupat per tres homes que circulava molt a poc a poc prop d’on havien detectat la furgoneta.

Quan la policia van aturar el vehicle van copmprovar que dins el cotxe hi havia albarans de venda de ferralla i coure, i diverses eines com ara martells, tenalles, alicates, serres o talla tubs.

Els agents van relacionar els fets amb els robatoris amb força que havia patit una subestació elèctrica de la qual s’havia sostret material per valor de 8.000 euros. Davant les evidències, els tres homes van quedar detinguts pel robatori del coure, però no se’ls va imputar el robatori de la furgoneta ja que no costava com a sostret.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics