URGENT

El PSC respon a la denúncia a la fiscalia apostant de nou per Agustí com a candidat i carregant contra el PP.

Compartiu aquesta història
Inici de la campanya electoral del PSC el 2007

Els socialistes palafollencs han volgut evidenciar la confiança amb la innocència d’Agustí i ja l’han proclamat el candidat de la formació per a les properes eleccions municipals de l’any que ve.

Agustí afrontarà la reelecció a l’alcaldia del nostre municipi que ocupa des del 1983. De fet el socialista és el batlle més antic de la comarca i un dels més antics de Catalunya. El primer secretari dels socialistes palafollencs, Josep Rueda explica que han pres la decisió quasi sense el consentiment d’Agustí i no només per donar-li confiança, sinó perque creuen que encara és el millor candidat a l’alcaldia.

Aquest anunci l’ha fet l’executiva dels socialistes en un comunicat en el que han criticat durament al PP de PLF, formació a la que acusen d’estar rera la denúncia d’un constructor a la fiscalia de delictes urbanístics contra l’alcalde.

Els socialistes diuen que el PP de PLF i el constructor denunciant, Cristophe Lemonche, s’han al.liat per derrocar a Agustí de l’alcaldia amb acusacions de corrupció. El PSC recorda que el regidor del PP a PLF, Óscar Bermán ja ha presentat més de 6 denuncies contra l’alcalde i sempre, segons els socialistes just abans de processos electorals. Els populars es pregunten perque el constructor denuncia a l’alcalde ara, quan falten 11 mesos per les eleccions municipals, per uns delictes suposadament comesos ara fa 4 anys.

També es pregunta per què Bermán no va denunciar ell mateix les suposades irregularitats, si en va tenir coneixement fa temps.

Per tot plegat l’executiva palafollenca del PSC veu una clara intencionalitat electoralista en la denuncia a la fiscalia.

Josep Rueda no entén com Bermán es fa acompanyar per Lemonche a la roda de premsa, ja que si la denúncia del constructor és certa, també seria un corrupte.

En el comunicat els socialistes expliquen que l’empresa de Lemonche, mai va guanyar cap concurs públic de l’Ajuntament i que només va fer una obra pel consistori; la construcció d’una part dels aparcaments de sotagrada del camp de futbol. Segons la versió del PSC, Lemonche no va acabar les obres, deu mig milió d’€ a l’Ajuntament per la concessió administrativa i asseguren que el consistori va haver d’alliberar la hipoteca contreta sobre els aparcaments per part de Lemonche per poder acabar les obres.

Segons el comunicat no hi ha cap irregularitat en l’adjudicació de 2 aparcaments a familiars de la 1a tinent d’alcalde de PLF, Dolors Agüera, i assegura que encara hi ha places disponibles per a qui en vulgui. Tot i això el comunicat assegura que hi ha 3 persones vinculades al PP que van comprar aparcaments i que abans de finalitzar les obres ja tenien les claus, que gestionava el mateix Lemonche, que segons el PSC és militant popular.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics