URGENT

Continua la degradació dels autobusos destinats a espais públics.

Compartiu aquesta història

 

A mitjans d’abril, l’Ajuntament de PLF va instal·lar dos antics autocars de línia, un al costat de la biblioteca i l’altre al Forroll.

La intenció del consistori era convertir aquests antics vehicles en espais de reunions i d’activitats per entitat i associacions locals. De fet s’havia parlat dels Diables o de la Tropa per poder ocupar aquests espais, que permetien una segona vida als autocars.

Una setmana després de l’arribada dels busos però, els vehicles ja havien patit diferents atacs vandàlics que havien posat de manifest la seva continua degradació.

De fet els autocars es van instal·lar a la via pública, però sense comptar amb un sistema de tancament de portes i finestres, pel que l’accés dins els vehicles és molt fàcil. Això fa que els bussos estiguin ocupats per nens i joves, que actualment juguen entre els vidres trencats, i les restes del vehicle, com els triangles de senyalització, els fanals o les llums interiors.

Ara com ara, l’autocar més proper a la biblioteca municipal, que era el que havia quedat més al marge de la degradació, està ja sense vidres, ja que la passada setmana va patir diferents accions vandàliques.

El del barri de St. Lluís té diferents vidres trencats i li han punxat alguna roda a banda de l’escampall de papers i altres materials propis del vehicle que es troben escampats pel voltant del bus.

L’Ajuntament de PLF va assegurar en l’últim ple que estan a l’espera de poder tancar amb pany els autocars per tal de poder començar a dinamitzar-los. De fet es pot observar que alguns elements dels vehicles, com ara la zona de motors, estan ja segellats per evitar que es pugui manipular. També es pot veure ja la instal·lació necessària per tancar les portes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics