URGENT

Denuncien la presència de taxis pirates a l’Alt Maresme.

Compartiu aquesta història

 

Segons el gremi de taxistes del municipi, aquesta activitat fraudulenta els provoca pèrdues importants i denuncien que una part important del negoci pirata es pot dur a terme gràcies a la complicitat dels hotels.

El president del Gremi de Taxistes de Malgrat de Mar, Bienvenido Amate, afirma que no és una situació nova sinó que fa molts anys que dura i que els implica pèrdues en el negoci. Els àmbits d’actuació dels taxistes il·legals són els hotels de Calella, Malgrat de Mar, Pineda de Mar i Santa Susanna.

Segons denuncien els taxistes els treballadors de les recepcions faciliten el contacte amb els taxis pirates a canvi d’una comissió. Amate afirma que han dit prou i que s’han posat en contacte amb la direcció dels hotels per posar fi a aquesta situació.

Un altre dels fronts oberts que han d’atacar els taxistes de l’Alt Maresme són alguns bars que ofereixen el servei de taxi als mateixos clients. En aquest sentit, Amate ha afirmat que hi ha vehicles que han estat requisats ja per la policia.

Segons els càlculs del Gremi de Taxistes de Malgrat de Mar, com a mínim han perdut entre un 15 i un 20% del negoci per culpa de l’intrusisme professional.

El Periodico

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics