radiopalafolls.cat


play

Ara fem

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 13:25 -14:00

i després

Assumptes Interns
Marc Ferri
Dimecres, 14:00-15:00
Inici » 59 preinscripcions a la llar d’infants a dos dies de finalitzar el termini.

59 preinscripcions a la llar d’infants a dos dies de finalitzar el termini.

COMPARTEIX-HO
, / 1125 0

 

Aquest divendres és la data límit per formalitzar les preinscripcions per obtenir plaça a la llar d’infants municipal de PLF. A falta d’aquestes dues jornades ja han demanat una plaça al centre 59 infants.

El centre ofereix tres cursos diferents depenent de l’any de naixement. Al curs de P0, per a nadons menors d’un any, s’hi han prescrit de moment 12 nens i nenes. La majoria ha sol·licitat plaça per a P1, amb 39 preinscripcions, i com és habitual el curs de P2 és el que menys sol·licituds recull, 8 , ja que cal comptar amb els infants que passen de curs.

Enguany l’Ajuntament no ha facilitat cap previsió de places pel proper curs. El consistori espera conèixer si es podran fer unes obres que podrien reduir la capacitat habitual de la llar d’infants. Actualment al centre educatiu hi ha unes 75 places entre els 3 cursos i repartits en 2 edificis, la pròpia llar d’infants i l’edifici annexa de la plaça del fòrum Palatiolo.