URGENT

PLF promociona la muntanya de Miralles al llibre conjunt de les biblioteques del Maresme.

Compartiu aquesta història

 

Les biblioteques municipals de la comarca cada any editen un llibre conjunt amb l’objectiu d’aprofundir en determinats aspectes del Maresme. Aquest any el treball gira entorn a itineraris, rutes i passejades que es poden fer al territori. Cada municipi ha buscat les propostes que més s’adiuen amb la seva riquesa patrimonial i paisatgística. Així es descobreixen rutes arquitectòniques, artístiques, literàries, naturals, històriques i culturals. Cada passejada, ordenada alfabèticament, inclou un plànol amb els indrets que conformen el recorregut i una imatge representativa, a banda d’una breu explicació del perquè de l’itinerari realitzat per gent destacada de la població.

PLF ha promocionat una ruta a peu per la muntanya de Miralles a St. Genís i els seus indrets amagats. El text escollit és de Pepet Florit i formava part del llibre Palafolls Passejades, editat fa un parell d’anys per l’Ajuntament de PLF, i en el que es publicaven tot un seguit de passejades i rutes per PLF.

En l’escrit triat es parla de zones poc conegudes de PLF, com la Font del Bolet, la plaça de les bruixes o les vistes des del propi cim de la muntanya.

Al llibre també es pot trobar rutes pel llegat agrícola de Malgrat, les torres de guaita de Sta. Susanna o un itinerari poètic per Pineda de Mar.

En les últimes planes de la guia, que es reparteix gratuïtament entre els usuaris de les biblioteques, s’afegeix un recull bibliogràfic sobre caminades i excursions que serveixen per ampliar la informació recollida.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics