radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » El Barça ha de remuntar la semifinal de la Champions contra l’Inter en un partit que es viurà al teatre.

El Barça ha de remuntar la semifinal de la Champions contra l’Inter en un partit que es viurà al teatre.

COMPARTEIX-HO
, / 1183 0

 

RP ha tornat a organitzar una pantalla gegant per seguir el partit d’aquest vespre entre el Barça i l’Inter. L’equip de Guardiola ha de remuntar la semifinal contra els italians després de perdre a Milà per 3 a 1.

El partit, emocionant des del primer minut, es seguirà a través de la pantalla de cinema del teatre municipal on es tornaran a reunir desenes de culé palafollencs per seguir el partit, de moment el més important de l’equip blau-grana des de l’era Guardiola.

Encara es poden comprar les entrades per assistir al partit al preu de 5€, que inclouen un entrepà de pernil, una beguda i una donació a la fundació Nexe, que treballa amb els infants pluridiscapacitats i les seves famílies.

Avui les entrades, però, s’han d’adquirir al Videoclub Serra de PLF. El teatre s’obrirà a les 8 del vespre per seguir el partit, que començarà a ¾ de 9 del vespre.

Si el Barça supera a l’Inter avui, s’enfrontaria a la final de Madrid amb el Bayer de Munic, de l’exentrenador blaugrana Louis Van Haal.