URGENT

L’amateur de futbol torna a perdre aquesta setmana al camp de l’Obispado.

Compartiu aquesta història

 

No va poder ser i de nou l’amateur de PLF va caure derrotat en un partit incòmode al camp de l’Obispado. Al final del partit el resultat marcava 2 a 1 a favor de l’Obispado, que es va endur els tres punts. El gol dels palafollencs el va transformar Carles de Penal.

Tampoc va poder guanyar el juvenil al seu desplaçament a Tordera, d’on van tornar amb un marcador de 5 a 2 en contra.

Intens partit el que es va viure al cap del Tossa aquest cap de setmana a la categoria cadet. Ho demostra el resultat final 4 a 5 a favor dels visitants.

El Malgrat va aconseguir imposar-se a casa contra el PLF aleví de futbol 11. El derbi es va decantar pels malgratencs per 4 a 2.

En categories inferiors, l’escoleta va perdre al camp de l’Hostalric per 3 a 2 . També a Hostalric va jugar el Benjamí A de PLF que es va endur els 3 punts sense gaire problemes, com ho demostra el resultat final 0 a 4, amb gols d’Àlex, Sergi i dos de Gerard.

El benjamí B també va guanyar i ho va fer davant d’un Caldes de Malavella que esperava trobar-se el mateix equip que va guanyar a la primera volta per 8 a 3. En canvi el PLF es va mostrar molt seriós i treballador aconseguint imposar-se per 6 a 1, amb 4 gols de Noel i 2 d’Óscar.

En futbol sala victòria del Sta. Maria a casa contra el Vidreres, que va encaixar una dura derrota 6 a 1. Els palafollencs pugen fins a la 4a posició a la taula a 4 punts del líder.

El St. Lluís descansava aquesta jornada i el benjamí no va tenir el millor dia a la pista de l’Arenys, on va perdre 8 a 0.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics