URGENT

Un grup de la Rioja representa diumenge l’obra “Destinatario Desconocido” a PLF.

Compartiu aquesta història

La onzena edició de la mostra de teatre amateur de PLF arriba a la seva recta final. Ho fa amb l’arribada d’un grup de teatre de Logronyo que portarà una adaptació de la novel·la de Katherine Kressmann Taylor, Adreça desconeguda, editada el 1938 als EEUU on va aconseguir un èxit sense precedent.

A Europa no va arribar fins 60 anys més tard, a finals dels 90.

L’any 39, el New York Times Books va escriure que el llibre presenta una història perfecta en si. Segons el diari, la novela és la denuncia més rotunda del nazisme que s’havia fet mai a la literatura de ficció.

L’adaptació teatral fet pel grup Garnacha Teatro, de Logronyo, s’anomena Destinatario Desconocido es representarà aquest diumenge a partir de les 6 de la tarda al teatre de PLF.

La novel·la recull 19 cartes de tres protagonistes; un jueu solter de St. Francisco, la seva germana, que és cantant d’òpera, i l’amic del primer, casat i que viu a Munic amb la família.

L’intercanvi de correspondència entre els protagonistes ajuda a descobrir la situació de l’Alemanya nazi. L’argument l’ha explicat Vicente Cuadrado, el responsable de l’adaptació teatral i actor del grup Garnacha de Logronyo.

Aquesta obra es va representar a Pineda en la 30a edició de la mostra de teatre del municipi on va guanyar el premi a la millor obra representada i els premis a millor actors principals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics