URGENT

Santi Fontbona nega haver intercedit en un procés de selecció a PLF.

Compartiu aquesta història

El primer secretari del PSC a la comarca, Santi Fontbona ha contestat avui al que deia el regidor d’Iniciativa a PLF, Juan Andrés Osorio. Fa uns 5 anys, Osorio, que llavors era membre de l’executiva socialista a PLF, no va superar un procés de selecció de personal a l’Ajuntament de PLF. Segons l’actual regidor ecosocialista, Santi Fontbona i el president local del partit van trucar a l’alcalde per “interessar-se pel procés de selecció” que Osorio no havia guanyat.

El primer secretari socialista del Maresme, però ha negat contundentment les declaracions d’Osorio. Assegura que els consistoris tenen total llibertat d’actuació i d’autonomia i que la comarcal socialista no ha intervingut en processos de selecció de personal.

Fontbona creu recordar qui és Osorio, de qui assegura que com a molt es poden haver vist en un parell d’ocasions. El dirigent socialista ha demanat que l’ara regidor d’Iniciativa a PLF es retracti de les seves paraules.

Osorio va assegurar que ell mai va protestar al partit per haver perdut un concurs de plaça a PLF, sinó que va ser directament Fontbona i el president local qui, per iniciativa pròpia, van trucar a l’alcalde per saber què havia passat en el procés de selecció.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics