URGENT

L’Ajuntament de PLF tindrà dos pisos per a urgències socials.

Compartiu aquesta història

El consistori palafollenc s’ha reservat la propietat de 2 dels 38 pisos de protecció oficial que s’han de començar a construir a la zona de la biblioteca, a tocar dels recentment acabats pisos de compra.

L’Ajuntament ha arribat a l’acord de quedar-se dos immobles amb l’empresa promotora de l’obra, Visoren, per poder oferir una solució en casos d’urgència social. Ho ha explicat el regidor d’urbanisme, Josep Rueda.

La construcció d’aquesta promoció de pisos socials de lloguer fa mesos que està aturada per manca de finançament. Davant aquesta situació, en l’últim ple l’Ajuntament ha donat llum verda a un tràmit que permetrà a l’empresa adjudicatària rebre el finançament per poder desenvolupar les obres.

L’Ajuntament ha donat el consentiment a l’empresa promotora per demanar una hipoteca a partir de la concessió administrativa, cosa que li permetrà aconseguir el finançament.

Aquests habitatges havien estat pensats com a pisos dotacionals per a persones amb necessitats especials de salut, però com explica el mateix regidor, aquesta qualificació es va canviar per donar una major cobertura a diferents col·lectius. Les obres de construcció podrien començar abans de l’estiu.

Alguns partits locals, com és el cas del PP, han demanat extremar les mesures de precaució davant l’empresa adjudicatària. Visoren està participada per la constructora, l’empresa Proinosa, que alhora està sent investigada pel jutge Garzon en la denominada Operació Pretòria, iniciada a la tardor passada contra la corrupció urbanística.

Visoren té projectes futurs a Malgrat i Pineda entre d’altres poblacions.

Projecte de 38 vivendes socials en règim de lloguer (font:Visoren):

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics