URGENT

Detenen a 4 lladres que intentaven robar en un bar de St. Lluís.

Compartiu aquesta història

Aquesta matinada la Policia Local de PLF ha detingut a 4 persones com a presumptes autores d’un delicte de robatori en temptativa en un bar de St. Lluís.

A la 1 de la matinada la Policia ha estat alertada a través d’una trucada d’un veí del barri que havia sentit forts cops que semblaven provenir de l’establiment.

La patrulla ha arribat ràpidament al bar, sense rastre dels lladres. Llavors un altre veí ha alertat als agents que els sospitosos havien marxat en direcció al camp de la Figuerassa. Llavors els agents han començat la recerca dels 4 lladres.
Finalment els han localitzat en un parc proper, amagats entre la vegetació.

Segons les investigacions de la Policia els detinguts van intentar forçar la persiana del bar amb un puntal, que va ser trobat a uns 5 metres del bar, al costat d’una motxilla amb guants i altres eines.
A la zona esportiva de la Figuerassa els agents van localitzar un vehicle, un Citroen Saxo, propietat d’un d’ells.
Els 4 detinguts, d’entre 21 i 25 anys, de nacionalitat romanesa i amb residència a Badalona, estan acusats d’un delicte de robatori en força en grau de temptativa, i van ser traslladats a la comissaria dels Mossos d’esquadra.

El cos local de Policia agraeix la col·laboració ciutadana, que ha estat clau per evitar el robatori i alhora per localitzar els pressumptes lladres i posar-los a disposició policial.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics