CiU comença al Maresme la campanya Catalunya perd el tren.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Avui al matí la federació nacionalista ha repartit targetons de denuncia a diferents estacions de la comarca, entre elles Malgrat de Mar, Pineda o St. Pol, una acció inclosa dins la campanya Catalunya perd el tren.

Amb aquesta campanya els nacionalistes volen denunciar el que consideren un traspàs deficient de rodalies RENFE de l’Estat a la Generalitat.
CiU creu que aquest traspàs “no dóna a la Generalitat la capacitat de resoldre els problemes constants del servei de rodalies”. Posen com exemple les paraules del conseller Nadal, quan advertia que durant aquest primer any, no es notaran els efectes del traspàs.
Amb aquesta campanya, CiU reivindica que Catalunya necessita nous trens, per retirar els que fa més de 30 anys que circulen, més freqüència de pas, adaptada a les necessitats dels viatgers i no de les companyies, augmentar la velocitat dels trens i la capacitat de les vies per escurçar els temps de trajecte, així com, una millora general del servei.
La campanya que ha començat avui al Maresme es va presentar el passat 5 de gener a l’estació de Sants de Barcelona.

Diari Maresme

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics