URGENT

Només l’Infantil de Futbol guanya el seu partit aquesta jornada.

Compartiu aquesta història

Ho ha fet a casa davant l’Escola Arbucienca per 6 a 3. Aquesta és l’única victòria d’equips palafollencs a l’última jornada de lliga.

L’Amateur va caure a Blanes davant del Ca la Guidó per 3 a 0. Els blanencs van fer un partit molt seriós i molt treballat. El Palafolls va tenir alguna oportunitat, però l’equip local va ser millor, i es va endur els tres punts.

El juvenil va empatar a 2 al camp palafollenc contra el Lloret. També es va endur un punt l’aleví de la seva visita al Sta. Eugènia de Girona. Va ser un patit disputat que va acabar amb un 6 a 6.

Els cadets van caure a Lloret per 5 a 2, a l’igual que els prebenjamins que van perdre contra el Breda i el Sta Coloma de Farners.

En futbol Sala el Sta. Maria es va imposar al derbi comarcal contra el Malgrat. Els palafollencs es van endur els 3 punts de la seva visita a la població veïna per la mínima; 1 a 2. El Sta. Maria continua així a la part mitja de la classificació del grup 7è de la 1a divisió territorial.

El St. Lluís tampoc va fallar en la seva visita a Orrius, on es va acabar imposant per 5 a 7. Amb aquest resultat els palafollencs són 4ts a la taula.

Destacable la victòria dels benjamins de futbol Sala que van imposar-se a l’Arenys de Munt per 0 a 9.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics