radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » 48 aturats més al novembre a PLF.

48 aturats més al novembre a PLF.

COMPARTEIX-HO
, / 574 0

Ja s’han publicat les dades d’atur corresponents al mes de novembre passat. Un mes que PLF va tancar amb 848 aturats, 48 més que l’octubre, cosa que representa un augment del 6%.

Amb aquest nou record de desocupats, PLF passa a tenir una taxa d’atur de més del 18%.

Des del gener passat les dades d’atur només han ofert un respir en 3 mesos, abril, maig i juny, els únics que van tenir un descens del nombre d’aturats. De fet des de l’inici d’any l’atur al nostre municipi s’ha incrementat en un 27.5%.

Dels 30 municipis de la comarca els desocupats s’han incrementat en 24 pobles. Malgrat de mar ha superat la barrera dels 1800 aturats, amb un augment del 8.5% respecte l’octubre, el mateix percentatge que Sta. Susanna, que ja té 242 aturats. Tordera modera les seves pujades amb un 3.4% i Pineda continua com a municipi de l’Alt Maresme amb més desocupats, amb 2918(*).

El nombre de treballadors sense feina ha baixat a Arenys de munt, Argentona, Cabrera, Cabrils, St. Cebrià i St. Pol.

En el global de la comarca, el Maresme ha crescut de nou en nombre d’inscrits a les llistes d’atur amb prop de 35 mil desocupats aquest mes de novembre.

 

* per un error, anteriorment apareixia el nombre d’aturats de Tordera i no el de Pineda, que realment és de 2918 desocupats.