Els dos sèniors de bàsquet guanyen aquest cap de setmana.

Els nois sembla haver trobat el camí de la victòria i aquesta jornada s’han imposat a la pista del Cornellà de Terri, per 10 punts de diferència; 59 a 69.
L’equip entrenat per Jordi Ballvé va mostrar-se fort en atac i ferm en defensa. Aquesta actitud va ser clau sobretot en el 3r quart els gironins es van situar només a un punt, però en l’últim quart els palafollencs van arribar a guanyar de 16.
Els nois, 10s a la classificació, s’enfronten la propera jornada contra el Malgrat, 8s a la taula.

Les noies no van ser menys i es van imposar amb claredat a la pista del Cassà, 57 a 71. D’aquesta manera continuen la seva progressió a la lliga, sense haver perdut encara cap partit dels 7 disputats. Això fa que siguin 3s a la taula, amb un partit menys que les dues primeres classificades.
La setmana que ve les noies entrenades per Cristòbal Roa, jugaran al Palauet contra el Nou Caules.
En les categories inferiors el cadet masculí no va poder amb el Tossa, mentre que l’infantil masculí va imposar-se al St Feliu, 59 a 71.
L’infantil femení va perdre a Lloret; 56 a 37 i els més petits, el mini masculí es va imposar a Fontajau a Girona per 40 a 60.