L’amateur perd a casa contra el Riudellots tot i comença marcant

Al minut 14, Raül va fer el primer gol del partit a favor del PLF. Els gironins en canvi van poder capgirar el marcador, amb dos gols, el primer abans del descans i el segon al minut 78. El partit va ser molt igualat i amb moments de nervis. Amb la derrota els palafollencs, continuen cuers, tot i la millora de joc.

El juvenil també va caure derrotat a casa contra el Tordera, 4 a 5. El protagonista del partit va ser el palafollenc Lluís que va marcar 3 dels 4 gols del juvenil.

La victòria amb més solvència és la de l’infantil de PLF, que es va imposar als gironins del Geieg per 10 a 3. Ho ha fet 15 dies després d’una altra golejada, 13 a 1 al Vidreres.

El cadet també va doblegar al Maçanet per 7 a 1, i l’Aleví s’ha imposat al Racing Blanenc per 6 a 0, amb gols de Raul, Oscar, Wilmar, Ayoub, Gerard i Zaki.

Els dos prebenjamins jugaven al camp del Sils, i els dos van aconseguir la victòria. L’A es va imposar per 5 a 0, mentre que el B va sortir victoriós amb un contundent 18 a 0.

En futbol Sala, el Sta Maria és 2n a la classificació de la 1a divisió territorial, després de guanyar al Puigcerdà a casa per 6 a 4.
El St Lluís és 7è després de caure derrotat, també a PLF, contra el Mataró, 4 a 5.
El més petits de futbol Sala, el benjamí, també contra el Mataró, va aconseguir la victòria per 10 a 5.