radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Inici » L’extreballador municipal vetat al ple de Malgrat explica als polítics de PLF la seva situació.

L’extreballador municipal vetat al ple de Malgrat explica als polítics de PLF la seva situació.

Comarcal Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 642 0

Ramon Solé, l’ex director del Taller d’ocupació de Malgrat de Mar, ha iniciat un seguit de visites als plenaris de les poblacions veïnes per tal d’explicar el que considera un comportament antidemocràtic i autoritàri de l’Ajuntament de Malgrat.

Solé no pot entrar al plenari municipal des que el mes de setembre va lliurar una bossa de garrofes a l’alcaldessa del Malgrat, Conxita Campoy.

El conflicte es remonta a fa 2 anys quan Solé va ser acomiadat de les seves tasques al capdavant del Taller d’Ocupació de Malgrat, un acomiadament que va acabar als jutjats. Des de llavors, Solé ha visitat regularment els plenaris malgratencs per fer preguntes a l’equip de govern de la població. Tan l’alcaldessa com la regidora d’inserció Laboral, no han contestat mai a Solé, fins que al mes de setembre l’extreballador va entregar una bossa de garrofes a Campoy.

A la sessió plenària del passat mes d’octubre, la Policia Local de Malgrat va impedir l’entrada de Solé a la casa consistorial.

Solé va assistir divendres a ple de l’Ajuntament de PLF on va explicar que es sent víctima d’un pacte de govern. Solé explica que a partir del pacte entre el PSC i el PP, va ser acomiadat i es va contractar un càrrec de confiança dels populars en el seu lloc.

Solé va explicar que intentarà assistir al ple d’aquest dijous al vespre a l’Ajuntament de Malgrat, tot i que sap que l’alcaldessa no el deixarà entrar.

Segons el propi Solé cal que la resta de consistoris coneguin l’actitud de l’Ajuntament de Malgrat, i per això també va assistir al ple de Pineda la passada setmana, on no va poder exposar la seva situació, per que no hi havia precs i preguntes.