URGENT

La moció de les consultes populars arriba avui al plenari de PLF.

Compartiu aquesta història

Aquests vespre a les 8, i en directe per RP, el ple de l’Ajuntament de PLF tractarà la moció presentada per ERC que demana donar suport a les consultes populars com les que es va fer al setembre a Arenys de Munt.

Des que es va conèixer la intenció dels republicans, els partits ja s’han posicionat sobre la seva intenció de vot. Esquerra, CiU i Iniciativa hi votaran a favor. El PP votarà en contra i el PSC, serà qui tindrà la clau. L’alcalde de PLF, Valentí Agustí, va assegurar està en contra d’aquest tipus de consultes, però manté que els regidors socialistes tindran llibertat de vot, pel que la votació pot ser una sorpresa.

Durant el ple es manifestarà la voluntat de PLF d’agermanar-se amb el municipi polonès de Stegna. Les relacions entre aquests dos municipis fa anys que és estreta, amb intercanvis culturals i turístics però sense una relació d’agermanament.
Ara com ara el nostre municipi està agermanat amb 4 poblacions; Poppi a Itàlia, Ax les Thermes, a França, San Isidro a Nicaragua, i Algar, a Andalusia.
El nostre municipi també manté relacions estretes, sense agermanament amb la regió de Kandia, al Senegal.

El plenari d’avui té 11 punts a l’ordre del dia, l’últim del qual és el de precs i preguntes, ja que es tracta d’una sessió ordinària.
En la sessió també es parlarà de la substitució de canonades d’aigua potable a l’avinguda del Mar, i d’altres punts de caràcter urbanístics.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics