URGENT

L’infantil de futbol goleja al Vidreres.

Compartiu aquesta història

Una jornada plegada de gols per l’equip de l’infantil palafollenc, que va saber golejar al Vidreres. El marcador ho diu tot, 13 a 1.

L’infantil en les 3 jornades jugades anteriorment sols havia marcat 3 gols. Amb el partit del cap de setmana la mitjana ha pujat notablement. L’infantil continua a la part mitja de la classificació amb 9 punts, i un partit menys que els equips de la part alta de la classificació.
L’amateur continua sense aixecar cap i continuen cuers de la taula després de perdre 1 a 2 al Palastadium contra el Tordera B.

Els palafollencs va fer un bon joc, però no va saber aprofitar les seves oportunitats i va acabar perdent. El Tordera, en canvi, va tenir menys opcions, però va ser més encertat.

Tampoc va tenir sort el Cadet contra el Tossa i va cedir els tres punts als gironins. El Tossa es va imposar per 2 a 3. Els gols del PLF els van fer Soso i Coca. L’aleví en canvi sí es va endur els tres punts a casa, contra l’Olímpic Malgrat de Mar, a qui va guanyar per 2 a 0, amb gols de David Gómez i Toni.

En Futbol Sala, dues victòries. El Sta. Maria es va imposar al Roses per 5 a 2, mentre que el St. Lluís va guanyar contundentment a l’Arenys de Munt per 9 a 3. Els més petits de Futbol Sala, els benjamins van descansar aquesta jornada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics