URGENT

Bershka busca treballadors per a PLF en una ETT de Badalona, mentre no manté cap oferta a la borsa de treball de PLF.

Compartiu aquesta història

Segons ha comprovat RP, la multinacional està cercant treballadors a través d’una empresa de treball temporal de Badalona, que ha insertat un anunci a internet. La denúncia l’ha fet el portaveu d’Iniciativa a PLF, Juan Andrés Osorio en el decurs de l’últim ple municipal.

Tot i que l’oferta explica que cal vehicle propi i residir a la nostra zona, Osorio denunciava que l’empresa no tingués cap oferta de treball al Punt d’Informació Laboral de PLF, i sí en una empresa de treball temporal a Badalona.

L’alcalde de PLF, Valentí Agustí, va recordar que l’Ajuntament no pot imposar treballadors a la multinacional, però sí fer un seguiment. Agustí demana esperar al desenvolupament total de la planta per saber quina repercussió tindrà Bershka a PLF.

L’oferta en qüestió, penjada a internet des del 9 de setembre busca a 10 mossos de magatzem per horari intensiu de matí o de tarda, oferint un contracte de 6 mesos. Paral·lelament la mateixa empresa busca a través del mateix portal a 20 mossos de magatzem amb les mateixes característiques, també per a PLF.

L’última oferta de Bershka oberta a PLF va ser oberta per St. Joan, quan demanaven una 15a mossos de magatzem.

Fonts de Bershka consultades per RP, han assegurat que fins fa una setmana hi havia una oferta oberta a PLF, i que s’ha recorregut a una ETT per tal de cobrir períodes vacacionals i per cobrir també una punta de treball ocasional. Segons les mateixes fonts, Inditex ja tracta habitualment amb l’empresa de treball temporal, que abans estava a Calella, però que ara s’ha desplaçat a Badalona.

El portaveu ecosocialista va denunciar a més, acomiadaments sistemàtics a la planta palafollenca.

Segons ha pogut saber RP, en els mesos que fa que Bershka està instaurada a PLF s’ha contractat una 20a de persones des de la borsa de treball gestionada des de l’Ajuntament de PLF.

Oferta d’ETT – Aquí
Oferta Bershka – Aquí

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics