radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » El conductor de l’autocar de Sant Pol es va equivocar de sortida i s’esperava un revolt menys pronunciat

El conductor de l’autocar de Sant Pol es va equivocar de sortida i s’esperava un revolt menys pronunciat

COMPARTEIX-HO
, / 591 0

L’autocar que aquests estiu va patir l’accident de Sant Pol de Mar, en què van morir 6 persones i 30 més van resultar ferides greus havia de prendre la sortida de Santa Susanna i no la de St Pol. Aquesta equivocació va fer que el conductor es trobés un revolt molt més pronunciat del que s’esperava.

El vehicle va entrar al revolt a 73 quilòmetres per hora, 33 quilòmetres més de la velocitat permesa en aquest tram. D’altra banda, cap de les sis víctimes mortals de l’accident duia el cinturó de seguretat. Dels 67 ocupants, només 22 se l’havien cordat.

La majoria de víctimes viatjaven al pis superior de l’autocar i a la part esquerra, sobre la qual va bolcar. Els Mossos han aprofitat per recordar la importància de l’ús dels sistemes de seguretat passiva, com ara el casc i les cadiretes, a banda del cinturó.

Aquestes dades s’extreuen de l’informe que els Mossos han fet públic aquests dimarts.