radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Inici » Expulsen l’alumne que pressumptament va agradir-ne un altre en un IES de Blanes

Expulsen l’alumne que pressumptament va agradir-ne un altre en un IES de Blanes

General

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 524 0

L’IES Sa Palomera de Blanes ha expulsat cautelarment un alumne de segon d’ESO i de tretze anys d’edat que dimarts al migdia va clavar un cop de puny a la cara d’un altre alumne de primer d’ESO i de dotze anys, amb el resultat d’una fractura múltiple en un pòmul. Tot i això l’expulsió encara no és definitiva, ja que, segons la directora del centre Neus Matamala, cal acabar l’instrucció de l’expedient disciplinari que el centre va obrir arran de l’agressió.Matamala va destacar que “es tracta d’una agressió,i no d’una picabaralla entre nens, ja que destaca que la reacció del presumptament agressor va ser molt violenta i no tenia motivació ni precedents.
Diverses fonts van definir el vailet atacant com un nen “problemàtic” i la directora del centre, ho admet, però no per causes relacionades amb actituds violentes, sinó per problemes d’absentisme.

Els fets van tenir lloc dimarts cap a les dotze del migdia, quan els vailets retornaven del pati. Algunes fonts expliquen a Diari de Girona que el presumpte agressor va empentar la víctima i aquesta li va recriminar. Va ser llavors quan el pressumpte agressor li va clavar un cop de puny a l’altre i algun objecte metàl·lic -un anell o un braçalet- va picar fort contra la cara del nen més petit, cosa que li va causar la fractura.

Però Matamala assegura que anteriorment no hi havia hagut a penes contacte entre els dos nens i assegura que amb prou feines es coneixien, pel que no es pot parlar de picabaralla sinó d’agressió. La víctima va ser ahir operada amb èxit a l’hospital de la Vall d’Hebron, a Barcelona.

Diari de Girona