URGENT

La Setmana Santa s’acaba amb les mones de pasqua amb èxit de Hello Kitty

Compartiu aquesta història

La gateta amb el cap gros i vestida de color rosa ha arrasat aquest any com a icona protagonista de les mones de Pasqua. Les pastisseries del Maresme coincideixen a destacar l’efecte Kitty en la majoria de pastissos que han venut, seguit molt de prop per les ja tradicionals figures de jugadors del Barça.

Tot i això a la pastisseria St Jordi de PLF, es va vendre també mones amb motius de la pel.lícula de dibuixos Walle, així com el tradicional ventall de cotxes i casetes de xocolata de tota la vida, segons explica avui el responsable de l’establiment al diari el Punt.

Els pastissers valoren les vendes d’aquest any de crisi com a bones o molt bones, apunten que potser el fet que molta gent no ha marxat per Setmana Santa, sigui per culpa de la crisi o de la pluja «ha beneficiat les vendes».
Molts palafollencs han optat també per fer ells mateixos la base de la mona, i comprar les figures que adornaven ahir els postres. Hem sortit al carrer a preguntar com eren les mones de pasqua dels palafollencs.

Les mones aquests any han oscil.lat entre els 25 i 60 euros, uns preus similars als de l’any passat. Segons els pastissers la gent no s’ha quedat sense mona i, en tot cas, l’ha comprat més petita.

El Punt / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics