radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Inici » 116 infants es preinscriuen a P3 als dos centres de PLF.

116 infants es preinscriuen a P3 als dos centres de PLF.

COMPARTEIX-HO
, / 509 0

Abans de la setmana Santa es tancava el període de preinscripcions per a l’ensenyament públic tan a primària com a secundària a Catalunya. Al nostre municipi s’han preinscrit 116 nous alumnes entre les dues escoles públiques de PLF. Aquests nombre representa sols 9 places menys de les previstes inicialment en el planejament del curs vinent.

Al setembre es pretén que hi hagi al nostre municipi 5 noves classes de P3, per a un total de 125 alumnes.

Segons les dades facilitades pels dos centres de primària i infantil de PLF al final del període s’han preinscrit 116 alumnes; al CEIP les Ferreries s’han preinscrit 67 alumnes i al Mas Prats 49. Tot i això, segons les previsions del Departament d’Ensenyament, hi haurà d’haver moviment d’alumnes, ja que les Ferreries sols ofertava 50 places i el Mas Prats és el centre que en el proper curs oferirà tres línies de P3 per a 75 alumnes com a màxim.

El proper dia 21 sortiran les relacions baremades de cada sol.licitant, i el període de matrícula començarà el proper mes de juny.