radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » 3 de cada 10 vehicles que circulen per PLF ho fan per sobre de la velocitat permesa.

3 de cada 10 vehicles que circulen per PLF ho fan per sobre de la velocitat permesa.

COMPARTEIX-HO
, / 617 0

Ho demostren les dades de l’última campanya de control de velocitat realitzada ara fa un mes al nostre municipi.

El radar, cedit pel Servei Català del Trànsit durant 9 dies, ha controlat a 27.000 vehicles, dels quals 8.750 anaven per sobre de la velocitat permesa, és a dir; un 32.5% dels conductors controlats sobrepassava el límit legal.

D’aquests vehicles, però, només s’ha sancionat aquells que passaven a partir dels 11k/h del màxim permès. Això significa prop de 800 multes de trànsit, un 3% dels vehicles controlats, o el que és el mateix; 88 denuncies diàries.

Es dóna el cas que els controls de velocitat es van fer amb previ avís a través dels mitjans de comunicació i que a més el radar es trobava sempre al costat d’un vehicle patrulla rotulat i visible de la Policia Local de PLF.

La majoria d’infraccions cursades són per a vehicles que circulaven entre 70 i 90 km/h.

Els casos més greus detectats pel radar són 2 casos de vehicles que circulaven a més de 100km/h a la zona urbana, on recordem-ho la velocitat màxima és de 50. També hi ha 9 vehicles interceptats entre 90 i 100 km/h.

Els controls es van realitzar en les principals vies de PLF, des de la carretera d’accés a al Cost Brava, el polígon d’en Puigverd, Avd Pau Casals o la Riera de la Burgada entre d’altres.

La intenció de la campanya no era recaptatòria, sinó de conscienciació dels automobilistes que circulen dins la trama urbana de PLF.