URGENT

La primera fira PLF TotCanvi tanca amb una bona participació.

Compartiu aquesta història

Ahir al matí es va desenvolupar la 1a fira PLF TotCanvi, dedicada a l’intercanvi i compra-venda d’objectes de 2a mà. En aquesta primera edició hi van prendre part 17 parades de particulars que van posar a la venda o a l’intercanvi els seus objectes.

El sol va acompanyar durant tota la jornada de la Fira, cosa que va animar a molts palafollencs i veïns d’altres municipis propers a visitar la nostra vila.

Els participants van poder vendre i intercanviar molts objectes; des de cascos per a motocicletes, videoconsoles i jocs, llibres, joguines pels més petits, i així una llarga de llista d’objectes a preus populars.
La fira va agradar tan a paradistes com a visitants. Escoltem el què deien primer Candela Rodríguez, que tenia parada al certamen i Victoria Gallostra, visitant de la fira al Malgrat confidencial.

A més, la programació d’activitats paral·leles organitzades per a la cita van ser un notable èxit de públic i participació.

Per tot plegat les tres entitats organitzadores; L’ACEP, L’Ajuntament de PLF i aquesta emissora, estan pensant en quina periodització tindrà el certamen PLF TotCanvi, ja que se’n podria fer una nova sessió abans d’acabar l’any.

Video notícia a MalgratConfidencial:

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics