URGENT

El bon temps del cap de setmana anima a la gent a sortir al carrer.

Compartiu aquesta història

El primer cap de setmana amb temperatures primaverals ha animat a molts veïns de PLF i poblacions veïnes a sortir al carrer i aprofitar el bon temps.
Això s’ha notat en els diferents emplaçaments d’esbarjo, per exemple de PLF i Malgrat. Molts palafollencs van aprofitar la suavitat de les temperatures per anar fins al Parc de Joaquim Ruyra, i de retruc a les terrasses dels bars del voltant.

A Malgrat va passar el mateix amb el Parc Francesc Macià, que tan dissabte com diumenge va estar ple de gom a gom, aprofitant també l’opció de poder menjar en les taules de picnic habilitades.

A Blanes, el bon temps ha portat els visitants de cap de setmana que ja des de dissabte omplien els carrers i el passeig marítimd e la població.

Tot plegat també ha portat les primeres retencions de diumenge a la tarda, més típiques de ple estiu, a la carretera 682, la que uneix la Costa Brava amb el nostre municipi i l’Autopista del Maresme.

Dissabte la temperatura màxima registrada a Malgrat de Mar, va ser de 18 graus positius amb una mínima de 7 graus i mig. Diumenge la temperatura va baixar unes decimes, i la màxima registrada va ser de 17 graus i mig. Tot i això diumenge es va notar més la presència del vent.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics