radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » Detenen a Pineda a un perillós membre de la Camorra Napolitana

Detenen a Pineda a un perillós membre de la Camorra Napolitana

COMPARTEIX-HO
, / 545 0

Els mossos han detingut aquest dimecres un home de 50 anys, i nascut al municipi italià de Nocera, considerat un capo de la màfia Napolitana.
Les investigacions van començar, després que la policia conegués la presència entre Pineda i Calella d’ un individu buscat per la policia d’Itàlia.

Fruit d’aquesta investigació, i després de corroborar mitjançant la Interpol que al sospitós li constava una ordre de detenció i extradició emesa per les autoritats italianes, ahir a la tarda es va procedir a la detenció de Pietro M al municipi de Pineda.

L’ordre de detenció i extradició que tenia pendent el detingut és d’una sentència per dos delictes d’homicidi comesos l’any 1994, tràfic de drogues i associació i pertinença a una organització criminal. La pena imposada per la justícia italiana era de més de 20 anys de privació de llibertat.

A més el detingut té antecedents per accions delictives com tinença d’armes i diversos robatoris amb intimidació.

Després de la detenció i donades les característiques del detingut els mossos han pres extremes mesures de seguretat per dur a terme la custòdia i trasllat d’aquesta persona. Està previst que en les pròximes hores l’arrestat passi a disposició de l’Audiència Nacional per tal de ser extraditat al seu país d’orígen.