radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Nit
Jordi Arbat
Dimarts, 23:00-23:30
Inici » Pineda impulsa la construcció de la deixalleria.

Pineda impulsa la construcció de la deixalleria.

COMPARTEIX-HO
, / 719 0

Finalment han començat les obres de la nova deixelleria,que s’hauria d’enllestir i estar en ple funcionament durant la propera tardor.

La gestió del nou servei es mantindrà a les mans de la Mancomunitat de Tractament de Residus Sòlids Urbans i del Medi Ambient, on també participen els municipis veïns de Santa Susanna, Malgrat de Mar i Palafolls. Aquwesta Mancomunitat ja té una deixalleria al poligon de Can Patalina de Malgrat. Precisament la regidora de Medi Ambient de Pineda, Mó nica Palacin explica que amb la nova ibnfrastructura es podrà descongestionar el servei de Malgrat i a més la nova deixalleria també estarà preparada per rebre els residus d’altres membres de la mancomunitat.

La infraestructura es troba en un solar municipal del carrer Mèxic, al polígon industrial de Mas Roger, on ocuparà 2.000 m² i quedarà dividida en dos nivells.
La nova deixalleria haurà de substituir l’actual, construïda el 1996 a tocar de la carretera N-II, al barri del Poblenou, que ha quedat obsoleta.

La regidora pinedenca també ha anunciat que s’estudiarà la possibilitat de controlar la quantitat de deixalles que el ciutadà de Pineda porti al servei perquè pugui repercutir en una rebaixa en el rebut anual de les escombraries.

El Punt / Ràdio Palafolls