URGENT

El conseller Nadal assegura que no hi ha govern capaç de recuperar la concessió de les autopistes i preveu 1 o més vies alternatives a la N2 al Maresme

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de PLF va aprovar fa uns mesos amb el vot favorable de totes les forces polítiques al consistori una moció que demanava a la Generalitat que comprés la concessió de l’autopista del Maresme i que la fes gratuïta per a tothom. D’aquesta manera es volia evitar que el govern programés una nova carretera per eliminar la N2 com a una de les carreteres de principal trànsit a la comarca.

A més no cal oblidar que algunes propostes presentades en el seu moment afectaven a St. Genís de PLF, on es pretenia fer una nova carretera de 2 carrils per sentit.

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, Joaquim Nadal, va assegurar dissabte a Malgrat que ara no hi ha cap govern capaç de pagar el que costa la recuperació de la C32, l’autopista del Maresme. El conseller aposta per fer bonificacions als usuaris maresmencs i pel rescat parcial d’alguns peatges, com ja s’ha fet en alguns de la AP7.

Sobre el traçat de la nova carretera que ha de substituir l’actual carretera N2 al seu pas pel Maresme, on en molts casos passa pel ben mig dels pobles de la comarca, el conseller Nadal aposta per la creació d’una o més vies o trams alternatius a l’actual N2, sense haver de rescatar la concessió, que té Acesa.

El tram del Baix Maresme que ha de substituir la N2, està més clar i anirà seguint el traçat de l’autopista, però encara no es sap per on haurà de passar aquesta nova carretera en el seu tram de l’Alt Maresme.

El conseller Nadal va participar dissabte a l’acte d’inauguració de la nova seu de l’Agrupació Socialista de Malgrat, on també hi van ser els alcaldes socialistes de les poblacions veïnes, com ara l’alcalde de Calella, el de Pineda o el de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics