radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Inici » Crítiques a la curta visita de Montilla a PLF i a l’absència d’una reunió amb els regidors.

Crítiques a la curta visita de Montilla a PLF i a l’absència d’una reunió amb els regidors.

Política

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 519 0

Divendres el president català visitava la nostra població en una visita amb una doble vessant. Per una banda un acte públic al consistori palafollenc, i després una visita privada en una empresa local.

La visita pública de Montilla va durar una mitja hora i va consistir en saludar a les autoritats locals al consistori i un breu parlament
A la sala de plens de l’Ajuntament de PLF.

Els grups a l’oposició a l’Ajuntament de PLF han criticat la curta durada de la visita oficial de Montilla, i la manca d’una reunió amb els regidors locals, com havien anunciat fonts municipals.

El regidor del PP a PLF, Óscar Bermán, ha expressat el seu malestar a través del seu bloc. Bermán assegura que va ser una visita fugaç, mal organitzada i que l’Ajuntament no va marcar cap protocol.
Segons Berman l’impacte de la visita a la població va ser nul tot i que es va anunciar la visita de “semblant personatge”, referint-se al president Montilla, a so de bombo i platerets,

Al popular li hagués agradat preguntar-li a Montilla sobre la moció de la supressió de l’IVA als consistoris aprovada per l’Ajuntament de PLF, o per la gratuïtat de la C32.

El regidor d’ICV, Juan Andrés Osorio també és crític amb la visita de Montilla que considera que va venir a PLF a fer-se la fotografia i que va estar buida de contingut polític.

Aquesta emissora també ha buscat la reacció de l’altre grup a l’oposició però no ha pogut contactar amb el portaveu d’ERC, Jordi Pedemonte.

En canvi des del govern, l’alcaldessa accidental Dolors Agüera, ha assegurat que, tot i que la visita va ser curta, va ser positiva, ja que van poder parlar sobre les preocupacions del consistori en matèria d’infrastructures. Agüera destaca a més que Montilla va poder conversar amb els representants de les entitats reunides a la sala de plens.

L’alcaldessa de PLF, assegura que es va poder reunir amb Montilla al cotxe oficial mentre es desplaçaven a la visita privada.

Xavier Dalmau, de CiU, assegura que sempre és un honor rebre la visita d’un president del govern català a PLF i més si ajuda a desencallar algunes infrastructures necessàries a PLF com l’IES o el nou CAP de salut.

Montilla va assegurar que aquestes infrastructures estan ben orientades i en el cas del nou IES es podria aprovar en junta de govern en breu.