URGENT

El ple de l’Ajuntament de PLF decideix entrar al consorci de la TDT.

Compartiu aquesta història

Palafolls va acceptar oficialment en l’últim ple municipal de l’any 2008 entrar en el consorci de la televisió digital terrestre del Maresme Nord.

El nostre municipi era un dels significatius que encara no havien fet el pas després que primer Pineda de Mar i després Malgrat de Mar, van acceptar formar part del nou canal públic de televisió digital a la comarca, tot i que havien mostrat reticències en un primer moment.

El director dels consorcis Nord i Sud de la TDT al Maresme, Jordi Marin, explica que, al entrar a l’entitat, PLF obtindrà un nou canal de comunicació local i un nou portal de servei públic.

L’entrada s’ha possibilitat a partir de la col.laboració entre els dos consorcis que gestionen els dos canals públics de TDT a la comarca, operació que abaratit considerablement els costos que repercuteixen a cada municipi

L’aportació anual que farà l’Ajuntament de Palafolls al consorci s’estableix en uns 14.000 euros. A l’organisme també hi són presents Calella, Arenys de Munt, Canet, Tordera i el Consell Comarcal.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics