radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » El pressupost de PLF no passarà per ple fins el mes de gener.

El pressupost de PLF no passarà per ple fins el mes de gener.

Economia Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 524 0

Aquesta és la previsió amb la que treballa ara com ara l’equip de govern local de PLF. La intenció és que el pressupost s’aprovi el proper mes de gener en sessió plenària.

En un primer moment es pretenia fer l’aprovació aquests mes de desembre, però l’anunci de les ajudes estatals als ajuntaments i les seves implicacions als pressupostos locals, han fet endarrerir la planificació del consistori palafollenc,, com assegura el regidor d’hisenda, Josep Ribas.

Aquestes Ajudes, que suposaran un milió 400 mil € a PLF, es donen a projectes no inclosos als pressupostos, pel que algunes partides previstes pel pressupost s’ha retirat per accedir a les ajudes.

Ribas també assegura que entre aquests canvis de plans, hi ha les reunions amb l’oposició. Divendres el regidor popular al consistori Óscar Bermán denunciava la manca de comunicació de l’equip de govern en referència a la participació de l’oposició al pressupost del 2009. Ribas reconeix que es podia haver fet millor, però que els equips de l’oposició encara tenen temps per introduir aquelles propostes que creuen convenient. Des d’aquests dilluns els equips tenen ja un resum del pressupost, per introduir-hi propostes.

Sobre els comptes del 2007 del consistori, que Berman denunciava que encara no s’havien entregat a la sindicatura de comptes, Ribas assegura que tot i que la recomanació és presentar-lo abans de finals d’octubre, la seva tramitació és molt lenta i que si s’aprova dins aquests any, no hi ha d’haver cap problema. De fet es preveu que s’aprovin en una propera sessió plenària, abans que acabi aquests any.