URGENT

Encara hi ha temps d’apuntar-se al curs gratuït d’auxiliar d’ajuda a domicili a PLF

Compartiu aquesta història

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de PLF ha organitzat conjuntament amb del Departament de treball un curs d’auxiliar d’ajuda a domicili.
El curs està subvencionat al 100% per a persones aturades des de fa més de 6 mesos i també per a persones que estiguin en actiu.

Es té previst iniciar el curs a finals del mes de novembre i acabarà aproximadament el mes maig. El curs té un total de 499 hores, de les quals la majoria són teòriques, però també hi ha 145h de pràctiques en empreses. El curs servirà per poder tenir coneixements en l’assistència domiciliaria, per poder a cuidar persones grans, discapacitats o malalts, per exemple.

Aquesta formació la realitzarà una empresa especialitzada en el àmbit socio-sanitari i a la finalització del curs s’entregarà un títol acreditatiu de l’àmbit formatiu escollit per l’alumne que facilitarà la seva inserció laboral.
El curs té un nombre de places reduït de 15 alumnes i per a inscriure’s cal trucar al Punt d’Informació al telèfon 93 762 00 43 Ext.2. o dirigir-se a l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics