URGENT

Sta Susanna entrega el projecte de la seva marina seca.

Compartiu aquesta història

Santa Susanna ha fet arribar a la direcció general de Ports i Costes el projecte de construcció de la marina seca al municipi.
Les Marines seques són espais dissenyats i construïts per poder emmagatzemar i guardar normalment les embarcacions durant els mesos que no naveguen .
L’equipament, que segons defensa l’alcalde, Josep Monreal (CiU), ja té tres possibles operadors interessats, tindria una capacitat màxima per a 300 embarcacions de set metres d’eslora. La construcció quedaria semisubterrània i la part que dóna al Camí del Mig quedaria tapada per una duna.
L’estructura se situaria als terrenys de la Llantia, a tocar de Pineda de Mar, el mateix lloc que Santa Susanna va proposar perquè s’hi construís la depuradora de l’alt Maresme.
Aquesta marina tindrà tres plantes i la part que donarà a la via del tren quedarà tapada per una duna que donarà continuïtat al passeig marítim. Segons l’alcalde l’entrada i sortida d’embarcacions es farà amb un sistema del tot mecanitzat, amb un sistema semblant al d’alguns pàrquings de cotxes que traslladen els vehicles mitjançant un sistema de rails.

També es preveu que al costat de l’equipament puguin habilitar-se espais per acollir serveis de restauració, de formació esportiva i altres de vinculats a aquest àmbit.

El Punt / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics