radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Inici » La crisi incrementa un 89% l’atur al sector de la construcció al Maresme

La crisi incrementa un 89% l’atur al sector de la construcció al Maresme

COMPARTEIX-HO
, / 575 0

La crisi immobiliària i l’aturada en el sector de la construcció s’han fet notar en les dades de l’atur. Aquest sector és el que surt més malparat, segons les dades facilitades per l’observatori laboral del Consell Comarcal amb un increment de fins al 89,19% al tercer trimestre de l’any. Dels 1.619 empleats de la construcció sense feina ara fa un any s’ha passat a als 3.063. La davallada de l’activitat també ha fet baixar les dades de sinistralitat en aquest sector.

Tot i que la construcció no és l’àmbit que ocupa més gent a la comarca, sí que s’ha consolidat en tercer lloc com una de les activitats econòmiques més potents. Des del sector, però, s’alerta que l’aturada en la venda de pisos i la crisi econòmica poden provocar una frenada encara més greu a la construcció. Això vol dir que el nombre d’aturats es pot incrementar encara més quan finalitzin les promocions d’obres que hi ha ara en marxa.

El Punt