URGENT

2a derrota consecutiva del St. Lluís de futbol Sala.

Compartiu aquesta història

Els guanyadors de la lliga de l’any passat no han començat bé aquesta temporada i ja encadenen la segona derrota consecutiva en el present campionat. La passada setmana van perdre contra el Canyamars per 4 a 5 i aquests cap de setmana han caigut a la pista del Iris Sol per 2 a 1.
El Sta. Maria, que jo no juga a la mateixa categoria ha descansat aquesta jornada.

L’amateur A ha caigut aquesta setmana al camp del Guíxols per 2 a 1.
La primera victòria palafollenca és la dels juvenils que s’han imposats al Fogars per 3 a 1 amb gols de Tico, Edu i Ros.

Els infantils també han guanyat aquesta setmana el
seu partit a casa CONTRA L’Argentona per 3 a 0 amb gols de Cristian, Raül i Jaume.

En categories de futbol base el Prebenjamí B ha guanyat al camp del Blanes per 3 a 7, amb 4 dianes de Pau. El benjamí A ha caigut al camp del Vidrerenca per 8 a 3, amb un partit marcat per la pluja, i el Benjamí B, va sortir escaldat del seu desplaçament a Lloret. Els palafollencs van perdre per 0 a 9 en un partit marcat per la lesió del porter del PLF en l’escalfament. Durant tot el partit un davanter es va ocupar de protegir la porteria palafollenca.

Amb els resultats d’aquesta setmana els tres equips del base es situen com a tercers de grup, una posició en la que presumiblement acabaran la primera fase del campionat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics