radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu VespreDilluns, 19:30 -20:00

i després

Minut a MinutDilluns, 20:00-21:00
Inici » La por a una possible falta de subministrament omple benzineres i supermercats.

La por a una possible falta de subministrament omple benzineres i supermercats.

Economia Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 636 0

Avui dilluns, la por al desabastament ha provocat cues a les benzineres de PLF i de les poblacions veïnes per por que s’acabi el carburant per falta de subministrament. Una por que també s’estén als supermercats que avui han registrat més moviment del que és habitual, per la una hipotètica falta de subministrament per la vaga que els transportistes han començat aquesta mitjanit, per protestar contra l’elevat preu dels carburants que els deixen cada cop menys marges de benefici.

Els problemes de trànsit més importants els trobem a la Jonquera on els Piquets informatius han tallat el pas de camions a l’AP-7 i a la N-II en tots dos sentits de la marxa, bloqueig que no afecta els turismes. Uns 200 camions estan aturats als vorals d’aquesta autopista entre el Pertús i la Jonquera, i ja hi ha retencions en sentit sud. Aquestes protestes ja s’han estès a les carreteres catalanes. A l’AP-7, a l’altura de Santa Perpètua de Mogoda, els camions han començat una marxa lenta des del CIM Vallès que ja provoca quilòmetres de retencions, i a la Ronda del Litoral també hi ha concentrats vaguistes que amenacen de col•lapsar la via. També una marxa lenta provoca problemes de retencions a la carretera N2 al seu pas pel Maresme.

TV3 / Servei Català del Trànsit / Ràdio Palafolls