URGENT

Atropellament mortal a Malgrat i accident greu a Pineda

Compartiu aquesta història

Dissabte a la nit un vianant de nacionalitat alemanya va perdre la vida després de ser envestit per un vehicle quan creuava la carretera n2 al seu pas per la població veïna de Malgrat.
L’atropellament va succeir passades les 11 de la nit i a hores d’ara els mossos d’esquadra investiguen quines van ser les causes de l’accident produït al punt quilomètric 674 de la carretera n2 a Malgrat.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar 3 dotacions dels mossos, de la policia local de Malgrat i d’Emergències mèdiques, tot i que no van poder fer res per la víctima de l’atropellament.

Per altra banda una persona ha resultat ferida greu i una altra lleu en un accident entre dos cotxes aquest diumenge al vespre, a l’autopista del Maresme a la sortida de Pineda de Mar.

Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís quan passaven pocs minuts de dos quarts de vuit del vespre que dos vehicles s’havien accidentat, un amb matrícula espanyola i un altre amb matrícula alemanya. El ferit greu, del qual es desconeix la identitat, ha estat traslladat amb helicòpter fins l’hospital de la Vall d’Hebrón, mentre que el lleu ha estat evacuat amb ambulància. S’han desplaçat al lloc dels fets dues dotacions dels Bombers.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics