URGENT

Centenars de motos es tornaran a reunir diumenge a la trobada de la penya motera Liberty de PLF.

Compartiu aquesta història

La tradicional trobada de motos arriba enguany a la seva 7a edició, en plena forma i com una de les trobades referents a la nostra zona.
Diumenge a les 9 començarà la trobada amb l’esmorzar, les inscripcions , entrega d’una bossa regal, amb el Kit de la trobada; amb samarreta, clauer de cuir, i números pels diferents sortejos que es faran durant la jornada com el d’un viatge a Mallorca, una TV de plasma i 3 navegadors GPS.

A les 11 començarà la ruta pels diferents municipis propers a PLF, que un cop acabada donarà pas a un aperitiu davant la piscina de PLF. Des d’allà es tornarà al punt central de la trobada; a la zona de la Figuerassa al barri de St Lluís. En aquests punt hi haurà música constant , i es farà el gran dinar amb fideua i gaspatxo.

Tot plegat, l’aperitiu, el dinar, i el kit de la trobada té un cost de 20 €, a pagar en el moment de la inscripció.

Abans del tiberi, però es farà entrega de 8 premis, entre ells per a la moto millor transformada, la moto millor aerografiada, al motero més heavy o el motero més veterà.

Amb motiu de la trobada hi haurà restriccions de trànsit puntuals a la zona de la Figuerassa, que estarà envaïda per les centenars de motocicletes de la trobada

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics