radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Inici » Les noies de bàsquet vencen el seu últim partit i acaben la lliga com a 5es classificades.

Les noies de bàsquet vencen el seu últim partit i acaben la lliga com a 5es classificades.

COMPARTEIX-HO
, / 663 0

Aquests cap de setmana les noies entrenades per Oriol Alargé, han aconseguit imposar-se a la pista del Sarrià de Ter, per 37 a 52. Amb aquesta victòria, les noies han acabat el campionat amb un bagatge de 16 victòries i 10 derrotes i classificades en 5a posició. Els números de les noies són positius també si mirem en les anotacions.

L’equip palafollenc ha aconseguit 1301 punts a favor per 1213 en contra, i ha realitzat una segona volta quasibé impecable, amb una forta remuntada de resultats i de joc. En la segona volta han aconseguit 10 victòries de les 16 totals i sols han caigut en tres partits.