URGENT

Sindicats i empresa es posen un termini de 60 dies per arribar acords sobre el trasllat de Henkel de Malgrat.

Compartiu aquesta història

Ahir dilluns es va fer la primera reunió entre sindicats i l’empresa Henkel per negociar les condicions de trasllat de la planta que la multinacional té a Malgrat de Mar. La passada setmana es feia pública la intenció de Henkel de traslladar la producció de la planta malgratenca a Montornès del Vallés.
En la reunió d’ahir empresa i sindicats de treballadors van estimar oportú posar com a termini de 2 mesos per arribar a un acord. Ho explica el secretari general d’acció sindical d’UGT i alhora treballador de Henkel, Alfons Amorós.Segons Amorós la reunió d’ahir, que es repetirà el proper dia 29, va servir per tal que l’empresa expliqués les seves intencions. Segons el mateix dirigent sindical l’empresa garantitza la feina als 105 treballadors fixes que l’empresa té a Malgrat. Segons Amorós Henkel també està disposada a assumir el transport dels treballadors que decideixin traslladar-se a diari, així com ajudarà, segons la llei, als treballadors que decideixin canviar de residència.

En la propera reunió caldrà acabar de matisar la funció que ocuparan els treballadors que vulguin marxar a la planta vallesana així com estipular les condicions del transport a Montornès.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics